Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zupskipo/public_html/connect/spajaj.php on line 4
Vlada nudi Kupare saudijskom princu - Župskiportal.hr - Novi župski šir

Subota, 26. svibnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Vlada nudi Kupare saudijskom princu

13.08.2014.


Jedan od najbogatijih ljudi svijeta, saudijski princ Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud mogao bi uložiti u bivše vojno odmaralište Kupari. Ovaj župski turistiĆØki kompleks nalazi se na popisu potencijalnih investicija u Hrvatskoj koje je princu ponudio ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

 

 

Saudijski princ koji u Hrvatskoj boravi veƦ skoro deset dana posjetio je i Dubrovnik gdje je razgovarao s gradonaĆØelnikom Androm VlahušiƦem.

 

 

Njegovo kraljevsko visoĆØanstvo izrazilo je zadovoljstvo ljepotom Grada Dubrovnika. Izrazio je interes za ulaganje u investicijske projekte, te suradnju u podruĆØju turizma. GradonaĆØelnik VlahušiƦ zahvalio mu je na dolasku u Grad, te ga upoznao s brojem turista i rezultatima na tom podruĆØju, kao i aktualnim privatnim i gradskim ulaganjima, priopƦeno je iz dubrovaĆØke gradske uprave.

 

                                    

 

Susreo se i s predsjednikom RH Ivom JosipoviƦem koji je otkrio kako princa zanimaju samo najvažniji projekti, te dodao da Hrvatska i jest zemlja za takve vrhunske projekte i za hotele s pet i više zvjezdica, kao i to da je Hrvatska zemlja za elitni turizam.

 

 

Hrvatska je sigurna i stabilna zemlja. Impresionirani smo infrastrukturom i gostoprimstvom', rekao je saudijski princ podsjeƦajuƦi da je Hrvatska u svijetu rangirana na 18. mjestu po broju turista.

 

 

 

Saudijski princ je vlasnik  kompanije Kingdom Holding koja ima vlasniĆØke udjele u najveƦim svjetskim tvrtkama kao što su Amazon, AOL/Time Warner, Apple Inc.,Citigroup, Coca Cola, Compaq, eBay, Four Seasons Hotels & Resorts, Fairmont Hotels and Resorts, Ford, McDonald's, Motorola, Mövenpick Hotels & Resorts, Procter & Gamble, Walt Disney Company, te Twitter. Poznat je i kao veliki humanitarac koji je do sada donirao više od 2,4 milijardi dolara.

Njegova imovina procjenjuje se na 28 milijardi dolara.


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 122

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 177

Najčitanije (7 dana)

Å USTAR S NARDELLIJEM: I dalje Ʀemo poticati obnovu turistiĆØkih kapaciteta
GDPR: Smiju li roditelji bez dozvole djece vidjeti ocjene u imeniku
Župski laureati su ĆØs AnĆ°ela ƆesiƦ, Petar Ivelja i Marijo BaroviƦ


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetkovię, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačięe kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeęi naše stranice slažete se s korištenjem kolačięa. Pročitajte više: Uvjeti korištenja