Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Portreti s Igara“ Iva Grbića izlažu se u Sponzi

19.08.2014.


Izložba crteža, grafika, slika i plakata „Portreti s Igara“ dubrovačkog slikara Iva Grbića svečano će biti otvorena u četvrtak 21. kolovoza u 21 sat u atriju palače Sponza.

 

 

 

Ostvarena u povodu 65. obljetnice Dubrovačkih ljetnih igara, izložba „Portreti s Igara“ umjetnika Iva Grbića prikazat će 134 portreta s Igara nastala u razdoblju od 1997. do 2003. godine, u autorovom, kako sam kaže, najplodnijem stvaralačkom razdoblju. I to je tek probrani dio od više stotina ostalih portreta koji nisu stali na ovu izložbu. Video prezentacija će prikazati te ostale portrete popraćene komentarima samog autora. O izložbi će govoriti autor predgovora u katalogu Ivan Viđen, a o samom umjetniku i njegovoj povezanosti s Igrama od samih početaka govorit će bivši ravnatelji Igara Ivica Prlender i Tomo Vlahutin. U programu otvorenja izložbe sudjelovat će djevojački zbor Amorete, Sebastijan Vukosavić, Folklorni ansambl Linđo i Nila Miličić Vukosavić.

 

 

Izložba će biti otvorena u četvrtak, 21. kolovoza u 21 sat u atriju palače Sponza, a moći će se razgledati sve do 15. rujna.

 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja