Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zupskipo/public_html/connect/spajaj.php on line 4
PUNTIŽELA: Talijanski gliser raskomadao mladu Njemicu - Župskiportal.hr - Novi župski šir

Subota, 26. svibnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

PUNTIŽELA: Talijanski gliser raskomadao mladu Njemicu

20.08.2014.


Tijelo žene u ronilaĆØkom odijelu naĆ°eno je danas na obali poluotoka Puntižela, a pretpostavlja se da je stradala pod motornom jahtom u Fažanskom kanalu.

 

 

 

 

UtvrĆ°eno je da se radi o njemaĆØkoj državljanki J.K., roĆ°enoj 1998. godine, a nesreƦa se, prema izjavama oĆØevidaca, dogodila danas nešto poslije 11 sati, priopƦeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

 

 

 

Djelatnici pulske Kapetnije su na obali poluotoka Puntižela nasuprot otoĆØiƦa Kozada našli tijelo žene u ronilaĆØkom odijelu. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoƦ Istarske županije, kamo je prevezena, ustanovljeno je kako je Njemica preminula zbog teških i smrtonosnih ozljeda i amputacija dijelova tijela.

 

 

 

Istraga je stoga usmjerena prema motornoj jahti „Con Tici 1“ talijanske zastave, duljine 13,68 metara i snage pogonskoga stroja od 330 kW, u vlasništvu L.F. iz Italije, koja je bila u neposrednoj blizini.

 

 

 

Istražne radnje provode Županijsko državno odvjetništvo u Puli zajedno s djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije, navodi se u priopƦenju. (Hina)

 

 

 

InaĆØe, nedozvoljeno glisanje evidentno je i u policijskim biltenima PU dubrovaĆØko-neretvanske. Tako su u posljednjih nekoliko dana službenici Postaje pomorske policije Dubrovnik zbog nedozvoljenog glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale u akvatoriju Dubrovnika, Elafitskih otoka, KorĆØule i Neretvanskog kanala sankcionirali 14 stranih državljana.  Zbog poĆØinjenog prekršaja iz Pomorskog zakonika izreĆØene su im novĆØane kazne u iznosu od 1.000 kuna .  


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 122

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 177

Najčitanije (7 dana)

Å USTAR S NARDELLIJEM: I dalje Ʀemo poticati obnovu turistiĆØkih kapaciteta
GDPR: Smiju li roditelji bez dozvole djece vidjeti ocjene u imeniku
Župski laureati su ĆØs AnĆ°ela ƆesiƦ, Petar Ivelja i Marijo BaroviƦ


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetkovię, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačięe kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeęi naše stranice slažete se s korištenjem kolačięa. Pročitajte više: Uvjeti korištenja