Utorak, 7. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan Radmanu: Građani HRT smatraju previše režimskom i ponekad nedovoljno profesionalnom

26.08.2014.


Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s ravnateljem  HRT-a Goranom Radmanom razgovarao o restrukturiranju HRT-a na području Županije, preseljenju dubrovačkog studija televizije i radija u novi prostor, priopćeno je iz županijske uprave.

 

 

 

Također, Radman  je obavijestio župana o najavi prodaje vile Dubravka u vlasništvu HRT a, za što je prvokup ponuđen i Županiji. Župan je izrazio zadovoljstvo što je dolina Neretve ostala zadovoljavajuće pokrivena, te je ocijenio lokalne redakcije TV i radija profesionalnim.

 

 

 

Ipak, istaknuo je da smatra da uređivačka politika HRT-a ne uvažava u dovoljnoj mjeri teme s hrvatskog juga te dodao da se važne teme s juga nedovoljno čuju i vide. Također je prenio ravnatelju da naši građani smatraju HRT previše "režimskom" i ponekad nedovoljno profesionalnom, te da su konkurentske kuće u nekim aspektima nadmašile javnu televiziju.

 

 

 

Radman je kazao da je i on svjestan slabosti HRT-a i da ih pokušava ih riješiti. Stoga je najavio da će biti određenih promjena u programu.

 

 

 

Na kraju je Radman dodao da HRT radi veliki serijal o Dubrovačkoj Republici za koji vjeruje da će nakon Hrvatskih kraljeva biti još jedan veliki uspjeh, navodi se također u priopćenju. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja