Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Lukša Jakobušić izabran za predsjednika VK Jug

05.11.2013.


Novi predsjednik dubrovačkog Juga je Lukša Jakobušić. Tako je odlučeno na  Skupštini Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje, održanoj u utorak navečer u  Hotelu Valamar Lacroma.

 

Lukša Jakobušić, rođen je 1976. godine u Dubrovniku. Oženjen je i otac dvoje djece. Zaposlen je na mjestu Predsjednika Uprave tvrtke Brenum d.o.o. u kojoj je suvlasnik, a vlasnik je i direktor tvrtki Lighting d.o.o. i Typing d.o.o. sve sa sjedištem u Dubrovniku. Završio je EMBA na Cotrugli Business School. Od 2007 g. član je Uprave kluba.
 

Na sjednici je izabrano novo vodstvo pa su dopredsjednici kluba Tomislav Dumančić, rođen 1976. godine direktor prodaje i marketinga tvrtke Valamar Hoteli, Željan Konsuo, rođen 1964. godine vlasnik i direktor tvrtke Abakon d.o.o i Pero Kulaš, rođen 1971. godine, predsjednik Uprave Atlantske plovidbe.

- Jug se nesvjesno distancirao od puka, a puk onda još više od Juga. Uprava i ja ne tražimo poštedu. Jug jest i mora ostati lider, onaj koji stvara standard. Želim emocije, u bazenu, na tribinama, kod svih ljudi u i oko kluba. Brojke bez emocije su samo statistika, a s emocijama je to sport. U našem gradu sport je jednako vaterpolo, vaterpolo je jednako Jug, Jug smo svi mi. Hajdemo vratiti Jug na tribine! - kazao je po izboru novi predsjednik Lukša Jakobušić.

Prije izbora predsjednika izvješće o radu u protekle dvije godine dali su stari predsjednik Ivo Pavličević (o radu uprave), direktor Ognjen Kržić (sportski rezultati) i Željan Konsuo (financije). Ivo Pavličević je u osvrtu na svoj predsjednički mandat podvukao crtu pod ostvareno, spomenuvši sve izazove na koje je naišao od lipnja 2011. godine kad je stupio na tu dužnost.
- Na kraju mandata mogu reći da sam zadovoljan postignutim rezultatima, iako se objektivno moglo postići i više. Sretan sam što sam ugradio svoj kamenčić u 90 godina dugoj povijesti kluba. Ako me trebate, stojim na raspolaganju - kazao je Pavličević.

Direktor kluba Ognjen Kržić naveo je rezultate koje je klub ostvario u protekle dvije godine, od seniora do mlađih kategorija, izrazivši očekivanje kako će novi ustroj rada s mladima podignuti razinu rada i ponovno vratiti trofej Nardelli u Dubrovnik. Željan Konsuo naveo je kako je u 2012. godini prihod kluba iznosio 6,211.448 kuna, a rashod 6,130.957 kuna. U 2013. godini do kraja rujna je ostvaren prihod od 4,301.155 kuna, dok je zabilježeni rashod od 4,253,681 kunu

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja