Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Sa zupskiportal.hr na Play One u Revelin

08.09.2014.


U subotu 13. 9. u Culture Club  Revelin stiže veliki spektakl poznatog hrvatskog producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay), koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima. Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.

 

 

 

 

U suradnji sa CC Revelin zupskiportal.hr dijeli po dvije karte za dvoje čitatelja. I zato na mail info@zupskiportal.hr pošaljite naziv ovog dua i možda baš vi dobijete karte.

 

 

 

 

Bivši član megapopularne dance skupine ET, koja je 90-tih bila na vrhu regionalne scene, Darko Juranović "D'Knock" udružio je snage sa  DJ Fresh Jay-om jednim od ponajboljim DMC DJ-a u svijetu, koji je na svjetskom natjecanju DMC osvojio zavidno 4. mjesto, a 7 puta bio u Top 20. Kao producenti i autori  D'Knock & DJ Fresh Jay surađivali su sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene  kao što su  Nina Badric, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braca i dr. Budući da su godinama klesali zanat, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su "kraljica house glazbe" Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda - Mick Hucknall i mnogi drugi, D'Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.

 

 

 

 

PlayOne je početkom ove godine ostvario veliki uspjeh, osvojivši prvo mjesto svjetske top liste Traxsource Electro House Top 100 te su još dugo vremena nakon toga bili su među prvih 10 sa svojim remixom pjesme "We Can Heal" u sklopu istoimenog svjetskog humanitarnog projekta, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su legende klupske scene DJ Spen, David Morales i nedavno preminuli  "Godfather Of House" Frankie Knuckles. Osim u Hrvatskoj, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe i izvan regije, te planiraju i seriju nastupa izvan Hrvatske s Barbarom Tucker. Ovih dana završavaju svoj novi singl i video spot te pripremaju nekoliko velikih glazbenih iznenađenja, koja će zasigurno oduševiti publiku elektronske glazbe u regiji i šire.

 

 

 

 

PlayOne na turneji prati i cijeli njihov tim - Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party. Kompletan audio i vizualni show sa širokom paletom žanrova zasigurno će privući i širi auditorij. Nema sumnje bit će to paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga!

 

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja