Četvrtak, 28. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Čilipi - prva župa konavoskog dekanata na internetu

11.09.2014.


Župa sv. Nikole u Čilipima od svetkovine Velike Gospe ima svoju mrežnu internetsku stranicu na adresi www.sveti-nikola-cilipi.hr. To je ujedno prva župa konavoskog dekanata koja će odsad i na ovaj način komunicirati javnosti vijesti i zanimljivosti iz svoje župne zajednice.

 

 

 

Na župnoj web stranici, na čijoj naslovnici se, uz ostalo, nalazi i detalj prepoznatljivog konavoskog veza, može se pročitati pregled povijest župe, popis njezinih župnika, tekst o zaštitniku sv. Nikoli, informacije o bratstvima, ministrantima, zborovima, suradnicima.

 

 

Putem stranice župljani Čilipa će se moći informirati i o terminima župnog vjeronauka, rasporedu podijele sakramenata kao i o svim aktivnostima u župi. U izradi su fotogalerija i videogalerija, pa svi koji imaju takav materijal o župi mogu ga poslati na e-mail:info@sveti-nikola-cilipi.hr.

 

 

 

Župnik don Josip Barišić iznimno je radostan zbog ovog novog koraka u pastoralu župe, a stranica će se puniti informacijama zahvaljujući volonterima koji su iz župe Čilipi sudjelovali na Susretu hrvatske katoličke mladeži Dubrovnik 2014., koji i dalje žele biti aktivni u Crkvi.

 

 

Angelina Tadić

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja