Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Edukacijom i sportom u Domu Maslina započelo obilježavanje Dana policije

23.09.2014.


U tjednu obilježavanja Dana policije, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske posjetili su  Dom Maslina u Dubrovniku. Edukacijom i sportskim druženjem djeci, korisnicima Doma, ukazalo se na moguće opasnosti prilikom korištenja interneta, a cilj sportskog druženja bio je promovirati zdrave stilove života.

 

 

 

Tako su policijski službenici za prevenciju korisnicima Doma održali edukativno predavanje u sklopu kojeg su govorili o pravilima korištenja interneta , prepoznavanju neprimjerenog sadržaja, cyberbullingu i drugim oblicima zlostavljanja putem interneta. Isto  tako objasnili su im što učiniti ukoliko se na internetu susretnu sa neprimjerenim sadržajem ili zlostavljanjem te kako i kome ga prijaviti. Osim nasilja putem interneta, djeci  se ukazalo i na razne druge oblike međuvršnjačkog nasilja te kako postupiti u takvim situacijama.

 

 

 

U nastavku druženja kriminalistički tehničar korisnicima Doma pokazao je postupak daktiloskopskog izuzimanja otisaka prstiju. U sportskom dijelu odigrala se nogometna utakmica između korisnika i odgajatelja Doma te pripadnika Interventne jedinice policije, što je posebno razveselilo ekipu Doma Maslina.

 

 

 

Ovakav oblik druženja izuzetno je dobro prihvaćen od strane djece, obzirom da se radi o dobi učenika koji su vrlo aktivni na brojnim društvenim mrežama, a veliki dio njih se bavi i nekom sportskom aktivnošću.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja