Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

ŽUPAN RASPISAO JAVNI POZIV: Župska škola traži tri asistenta u nastavi

25.09.2014.


Dokumenti za preuzimanje

Tablica traženih pomoćnika po školama

Dubrovačko-neretvanski župan objavio je javni poziv za  prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija u 2014/2015. školskoj godini.

 

 

 

 

 

Sedamnaest županijskih škola traži ukupno 46 pomoćnika u nastavi, a među njima je i OŠ Župa Dubrovačka. Župska škola trži tri asistenta i to po jednog za drugi, treći i četvrti razred.   

 

 

 

 

Dubrovačko-neretvanska županija nositelj je projekta „Zajedno možemo sve!“ prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama“ iz Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013. Projektom će se izravno utjecati na povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija.

 

 

 

 

Za postupak odabira pomoćnika u nastavi biti će zaduženo  Povjerenstvo za odabir pomoćnika u nastavi koje će Zaključkom imenovati Župan Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

 

Projektom je planiran odabir i zapošljavanje nezaposlenih osoba u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija kojima je kroz projekt odobreno  financiranje pomoćnika u nastavi, a prema tablici koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva.

 

 

 

 

S odabranim kandidatima škole će zaključit Ugovor o radu na određeno vrijeme do 10 mjeseci, na nepuno radno vrijeme (prema rasporedu koji se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva), a  cijena sata rada pomoćnika iznosi 25,00 kuna po satu (neto) i sva pripadajuća porezna davanja i doprinosi, te novčana naknada u iznosu do 400,00 kuna mjesečno za troškove prijevoza na rad.

 

 

 

Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama je pružanje neposredne podrške u razredu učenicima s teškoćama, pomoć u uključivanju u razredni kolektiv, savladavanje socijalno psiholoških prepreka i nastavnih sadržaja.

 

 

 

 

 

Odabrani kandidati dužni su pohađati program uvođenja u rad s učenicima s poteškoćama koji će biti organiziran tijekom prva dva mjeseca od dana početka provedbe projekta u organizaciji Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

 

 

 

Pravo prijave na ovaj Poziv imaju kandidati koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

 

 

 

najmanje završena četvrogodišnja srednja škola

 

da se nalazi u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

 

da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak

 

 

 

 

Prednost imaju kandidati koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima.

 

 

 

Uz pisanu prijavu kandidati su dužni priložiti:

 

 

1. Životopis

 

2. Dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika svjedodžbe ili diplome)

 

3. Uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci, preslik)

 

4. Dokaz da se vodi u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (ne stariju od 3 mjeseca)

 

5.  Nazive škola u kojima su voljni obavljati posao pomoćnika u nastavi prema vlastitoj preferenciji  (sukladno popisu škola koji se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva).

 

 

 

 

Nepravodobne i nepotpune prijave neće biti razmatrane, a kandidati koji su poslali urednu prijavu, te koji zadovoljavaju tražene uvjete, bit će pozvani na testiranje koje će provesti Hrvatski zavod za zapošljavanje.

 

 

 

 

 

 

Pisane prijave sa dokazima o ispunjavanju uvjeta, moraju biti poslane u roku od 8 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu:

 

 

 

 

Dubrovačko-neretvanska županija

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost i šport

Pred Dvorom 1

20000 Dubrovnik

 

s naznakom:

 

“Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija u 2014/2015. školskoj godini – NE OTVARATI!”.                                                                               

 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja