Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Dubrovački klub stranaca kupuje bolnici spirometar

07.11.2013.


DFC ili Dubrovački klub stranaca osigurao je 29.330 kuna tijekom  četvrte godišnje prodaje rabljene robe održane početkom listopada za humanitarne potrebe.

 

Isto tako, zbog dodatnog zalaganja Kluba stranaca u prikupljanju fondova izvan zemlje DFC je bio presretan da primi direktnu donaciju u punom iznosu od 24.637 kuna za spirometar koji je isključivo namijenjen Dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik.

- Želimo se posebno zahvaliti Vlahu, Suzie i Hannah iz Londona za njihov velikodušni doprinos. Također se zahvaljujemo ostaloj trojici članova Britansko-Hrvatskog Društva koji su dali iznos od 550 američkih dolara, kao i Tajniku Društva Peteru za njegov rad te je omogućio da se ovaj doprinos i ostvari - ističu iz Dubrovačkog kluba stranaca.

Napominju kako je ove godine partner u prodaji rabljene robe bila Art Radionica Lazareti. Njihovo osoblje je pomagalo neumorno i davalo podršku svaki dan.
- Konačno, moramo napomenuti da smo ove godine dobili ogromnu podršku od lokalne zajednice za vrijeme prodaje rabljene robe. Ne samo da su donirale nego su dolazile ponovo I ponovo da kupe stvari. Mi se nadamo da ćemo vas vidjeti i iduće godine - ističu.

Sve neprodane stvari su raspoređene na Art Radionicu Lazareti, Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik, Recikloteka/Bonzaii, Caritas. Ništa se nije potratilo ili se bacilo, ističu iz Kluba.

Kao što je planirano i reklamirano od DFC u novinama i na njihovim posterima, NGO društvo distrofičara će dobiti novac za trošak ulja za grijanje u iznosu od 7.000 kuna.

Tisuću eura ili oko 7.700 kuna, uključujuć ii 550 američkih dolara iz Engleske će biti namjenjeno Dr. Mariji Radonić s Dječjeg odjela OB Dubrovnik za njen projekt “Rođeni za čitanje”.

Ostatak novca će bit izadržan od DFC kao zalog za buduće potrebe Dječjeg odjela.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja