Nedjelja, 31. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Beltek u Revelinu

28.09.2014.


Culture Club Revelin doveo je jednog od najvećih producenata i DJ-a u regiji DJ Belteka! Martin Bijelić umjetničkog imena “Beltek” započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.

 

 

 

 

 

Kako je sinoć bilo u Revelinu pogledajte u fotogaleriji Tea Radića

 

 

 


Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek. Potkraj 2012 godine izdaje singlove "Party Voice" "Go", "Connect Us" i "Captcha" ( u suradnji sa Grammyevcem Morganom Pageom) i "Eric Goes To Disco" koji mu podižu rejting na svjetskoj elektronskoj sceni i osiguravaju nastupe širom svijeta od Ultra festivala u Miami-u do svjetskih i europskih festivala.

 


 

 

Beltek je do sada izdao za izdavačke kuće kao što su 1605, Toolroom, CR2, Global Underground, PIAS, Minstry of Sound, Black Hole, Nettwerk te najjači label Armada gdje je izdao single 'Eclipse' u suradnji s vokalisticom Natalie Peris. Beltekov singl 'Back In The Race' je njegov broj 1. najprodavaniji techno singl. Nastupio je i na najvećem festivalu na svijetu, Ultra Music Festival te je u čast Miamia napravio mix kompilaciju 'Make Some Noise Miami 2012'. Ove godine je bio tražen na svim vodećim regionalnim festivalima i to ne samo elektronskim festivalima već i vodećim regionalnim festivalima pop, rock i elektonske muzike. Na Shengenu je zatresao stage sa Himom i Morchebom, a nakon Stereo MC-a na Špancirfestu rasplesao je publiku do jutarnjih sati.  
 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja