Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTO: Party za prvaše od Mokošice do Župe

29.09.2014.


Društvo Naša djeca Dubrovnik  u nedjelju 28. rujna 2014., od 17 do 19 h, u klubu Popiva na Babinu kuku, organiziralo je Party za prvaše.

 

 

 

 


Stotinjak prvaša, od Mokošice do Župe dubrovačke, i još toliko njihovih pratitelja (roditelja, baka, djedova, braće i sestara) uživalo je u dvosatnom programu u kojem je bilo pjesme, plesa i igara. Svojim plesnim umijećima prisutne su zabavili članovi Capuiera Amazonas grupe i plesačice Plesnog studia Step 'n Jazz. Prvaši su u parovima plesali oko stolica i sa balonom. Vrijedni aktivisti DND-a, a i njihova djeca, pomagali su prvašima da se što bolje snađu u gužvi i igrama. Najuspješnije parove čekale su slatke nagrade. Prije odlaska svaki je prvašić dobio poklon paket od Van Gogha u kojem je bilo školskog pribora i slatkiša. 

 

 

 

 


Na kraju je predsjednica Društva Naša djeca Dubrovnik Ankica Ćuić, pozvala sve prisutne da pomognu Društvu u realizaciji akcije „PUN KOFER PRIJATELJSTVA“ koju je za djecu sa poplavljenih područja RH pokrenulo DND grada Vinkovaca. Svako Društvo Naša djeca koje se uključilo u akciju treba napuniti novi kofer na kotače novom odjećom i obućom, kozmetičkim i higijenskim potrepštinama za određeno dijete.

 

 

 

 

 

 

 

DND Dubrovnik je sa popisa djece kojima je kofer prijateljstva potreban odabrao djevojčicu čiji je konfekcijski broj 128 (134), broj obuće 33 i dječaka s konfekcijskim br. 110 (116), br. obuće 27. Svi koji žele pomoći u ovoj akciji, odjeću, obuću i ostale potrebne artikle mogu donijeti svakog radnog dana u prostorije DND Dubrovnik, Bunićeva poljana 5 (preko puta kafića Mirage) od 8:00 do 12:00h ili u subotu 11.10. u kino Sloboda od 15:00 do 18:00 h kada će se, na obilježavanju Dana djevojčica, koferi zatvoriti i poštom poslati za Vinkovce. Ako se prikupi veća količina odjeće, obuće..., kupit će se (ili donirati) novi koferi i pomoći djeci sa popisa koja čekaju svoj kofer prijateljstva.  Za sve dodatne informacije možete nazvati tajnicu DND-a Miomiru Velikonja, na broj tel. 020/ 323 701 ili mob. 098 983 2720. Neka i „PUN KOFER PRIJATELJSTVA“ bude radostan i nasmijan kao što je bio „PARTY ZA PRVAŠE“!, poručuju iz dubrovačkog Društva Naša djeca. 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja