Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

OD PONEDJELJKA: Zatvara se promet iz smjera Doma zdravlja prema Pilama

05.10.2014.


Zbog izvođenja radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta na Ulici Branitelja Dubrovnika, od ponedjeljka 6. listopada u 12 sati do 20. prosinca 2014. uvodi se zabrana prometovanja svim vozilima za smjer vožnje Dom zdravlja - Pile.

 

 

 

 

 

Vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila i vozila s posebnom dozvolom koja su prometovala navedenom relacijom za prometovanje prema Pilama usmjeravat će se zaobilazno na Zagrebačku ulicu pa nadalje prema Pilama. Prometovanje vozilima u smjeru od Pila prema Domu zdravlja odvijat će se bez ometanja i bez izmjena.

 

 

U svrhu cjelovitog rješenja obnove prometnice jutros je održan radni sastanak na kojem su uz gradonačelnika Grada Dubrovnika Andra Vlahušića i njegovih suradnika sudjelovali predstavnici izvođača radova, Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Vodovoda d.o.o., JP-a Libertas, HEP-a i HT-a. Na sastanku su usuglašeni detalji i dinamika izvođenja radova te je dogovoreno kako će sve uključene strane pružiti dodatne napore kako bi radovi u najmanjoj mogućoj mjeri utjecali na nesmetano odvijanje prometa.

 

 

 

 

Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije, poručuju iz Grada Dubrovnika.
 

 

 

 


Javno poduzeće Libertas na svojim službenim stranicama objavilo je detalje privremenog režima prometovanja gradskih autobusa koje možete pronaći ovdje - http://www.libertasdubrovnik.hr/.
 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja