Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

GRAD ZA BLAGDANE: Klizalište i umjetni snijeg, uz mnoštvo šarenila i svjetla

07.10.2014.


'Dubrovački zimski festival' održavat će se na širem području povijesne jezgre, od Pila do Lazareta, u razdoblju od 1. prosinca 2014. do 10. siječnja 2015. godine. Definirano je to na sastanku radne grupe za osmišljavanje ponude Dubrovnika u zimskom razdoblju.

 

 

 

 

 

Dubrovčani i njihovi gosti u spomenutom periodu unutar povijesne jezgre uživat će u bogatom zabavnom programu, koji je većim dijelom definiran. Osim toga, nabavit će se i potpuno novi rasvjetni elementi, znatno veće božićne jelke te prigodne adventske kućice na šest lokacija. Unutar povijesne jezgre postavit će se umjetno klizalište, a potpunom blagdanskom ugođaju doprinijet će i umjetni snijeg.

 

 

 

 

 

'Dubrovački zimski festival' projekt je koji je pokrenut na inicijativu gradonačelnika Andra Vlahušića, a u koji će Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika uložiti znatna financijska sredstva. 

 

 Mnoštvo različitih i zanimljivih događaja koji se u Dubrovniku odvijaju tijekom prosinca i siječnja po prvi put će se brendirati kao jedinstveni zimski festival. Sve gradske ustanove u kulturi, ali i udruge dostavile su svoje planirane programe u zadanom vremenskom periodu te će se i oni uključiti u finalni program koji će se tiskati na plakatima i prigodnim knjižicama. 

 

 

 

U realizaciju projekta uključene su i gradske tvrtke Vrtlar i Sanitat. Svi uključeni u pripremu festivala izrazili su želju da on postane tradicija, stoji u priopćenju iz dubrovačke gradske uprave.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja