Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Sa zupskiportal.hr na Jolu u Revelin

21.10.2014.


Culture Club Revelin u suradnji sa studentskim zborom u subotu 25. listopada dovodi popularnog Jolu, koji je regionalno stekao etiketu ponajboljeg zabavljača.  Jole je u Dubrovniku uvijek rado viđen gost i svakim svojim nastupom garantira dobar provod, čime iznova privlači publiku gdje god se pojavi.


 

 

 

U suradnji sa CC Revelin zupskiportal.hr daruje dvoje svojih čitatelja za po dvije karte za ovaj koncert. Dovoljno je poslati poruku s rječju Jole na mail info@zupskiportal.hr i možda baš vi osvojite karte za Jolu.

 

 

 

 

Prilika je to za sve posjetitelje da uživo poslušaju hitove "Duša od papira", "Nosi mi se bijela boja", "Čaša vina, "Jednina i množina", "Zove, zove, Jole Jole", "Kamatarka", Samca˝, ˝Ja ti mogu biti tata˝, ˝Bagrem bijeli˝, ˝Ptice putuju˝ ali i nove glazbene uspješnice, poput velikog hit singla "Bailando solo" te „Sto godina samoće“ , i mnoge druge. 

 

 

 

Svoju uspješnu karijeru počinje još krajem osamdesetih kada je već stekao velike simpatije kao izvrstan zabavljač, majstor uzavrele atmosfere, a poznat je po poticanju publike na pjesmu i ples. Niz godina Jole je jedna od vodećih hrvatskih estradnih zvijezda. Njegovi hitovi pune radijske etere, koncertne prostore i možemo slobodno reći da se prava zabava ne može ni zamisliti bez Jole. Za sebe kaže da nikada nije napravio isti koncert, a imao ih je na tisuće, jer svakim novim nastupom napravi poseban show. Publika ga na svakom koncertu prihvaća s oduševljenjem i uvijek mu se kao pouzdanom zabavljaču vraća.

 

 

 Bilo da se radi o manjim ili većim festama ili festivalima Jole je prava doza dobre zabave, pa će tako u veselom raspoloženju poželjeti dobrodošlicu svim studentima u novoj akademskoj godini.

 

 Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn.  VIP ulaznice 100 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 120 kn.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja