Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Je li tvrtka bivše zagrebačke gradonačelnice Pavić osigurala novac radnicima hotela Župa

08.11.2013.


Zaposlenici župskog hotela Župa uskoro će najvjerojatnije znati kad će im točno i u kojem postotku biti isplaćen dug za neisplaćene plaće.

 

Ta je hotel kao nekretninu iz stečajne mase Župe d.d., krajem siječnja na drugoj javnoj dražbi u ovršnom postupku na Općinskom sudu u Dubrovniku kupila zagrebačka tvrtka Leinert d.o.o. Zanimljivo je da je ta tvrtka osnovane svega nekoliko dana prije te kupnje, za koju su izdvojili gotovo 26 milijuna kuna.

 

Vlasnica tvrtke „Leinert“, prema Sudskom registru, je Marjana Leinert, a tvrtku kao prokurist vodi bivša zagrebačka gradonačelnika Vlasta Pavić. Osim tvtke „Leinert“ one dvije su u poslovnom odnosu i u tvrtki „Winokurow“, gdje se Leinert vodi kao osnivač još od 2003. godine, a Pavić kao direktorica.
 

Vlasta Pavić angažirana je posljednjih godina na dubrovačkom području gdje vodi investiciju uređnjena vile Katino na Šipanu koju je kupio ruski multimilijuner Konstantin Venjaminovič Gološčapov.


Inače, vještaci su vrijednost te nekretnina u Srebrenom od 9129 četvornih metara, od kojih je 1951 kvadrat izgrađen bili procijenili na 59 milijuna kuna.


Trgovački sud u Splitu stalna služba u Dubrovniku je stečaj poduzeću Župa d. d. za ugostiteljstvo i turizam otvorio u studenom 2011.godine na zahtjev nekadašnjih zaposlenika Hotela Župa, a najveći vjerovnik je Hypo Banka.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja