Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

O projektima lučkih uprava i njihovoj kandidaturi za EU fondove

05.11.2014.


Župan Nikola Dobroslavić i pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić na radnom su sastanku s direktoricom Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanijom Milić i ravnateljima četiri županijske lučke uprave razgovarali o projektima koji su u tijeku mogućnostima njihove kandidature za fondove Europske unije.
 

Ravnatelji Antun Banovac (ŽLU), Željko Dadić (ŽLU Dubrovnik), Boris Žuvela (ŽLU Vela Luka) i Vedran Leleković (ŽLU Korčula) izvijestili su župana o projektima koji se vode u njihovim upravama. Među projektima istaknuto je uređenje i proširenje obale u Cavtatu, komunalna lučica na Batali, valobran Kaše, gradnja obale u Stonu, trajektno pristanište u Perni, gradnja nove luke u Korčuli, trajektno pristanište u Vela Luci te proširenje obale u Ublima na Lastovu.
 

Također, govorilo se i o pripremama za gradnju dvije ribarske luke- u Sustjepanu i Vela Luci te o nizu iskrcajnih luka za ribare- od Molunta preko Gruža do Slanoga.

DUNEA će biti koordinator za kandidaturu projekata prema fondovima EU te će prema potrebi objedinjavati projekte u slučajevima kada se na natječajima traže projekti veće vrijednosti.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja