Petak, 17. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTO: Župska Limena glazba uveselila štićenike Josipovca

07.11.2014.


Limena glazba Župa dubrovačka održala je prigodni edukativni koncert za štićenike Centra za rehabilitaciju Josipovac. Koncertom je dirigirao prof.Teo Čipčić.

 

 

 

Nakon uvodne pjesme i pozdrava, umjetnički voditelj i dirigent prof. Teo Čipčić, uz izvedbu svirača, predstavio je pojedini instrument i njegov zvuk. Potom su članovi Limene glazbe odsvirali još par popularnih sladbi, a gospar Ivo Brešković se zahvalio na gostoprimstvu i obećao nastavak suradnje.

 

 


Ravnateljica Sambrailo, zahvalila se i voditeljima i članovima Limene glazbe na posjeti i lijepim glazbenim izvedbama, te ih ukratko upoznala s načinom rada u CZR Josipovac. Za uspomenu, gostima je darovala radove korisnika Centra. Nakon kratkog tratamenta, gosti su provedeni kroz Centar i upoznati s izgledom i radom Centra te su s oduševljenjem obećali daljnju suradnju i posjete.

 

 

 

Ovim koncertom članovi župske glazbe željeli su uveseliti štićenike Josipovca, a voditelj Limene glazbe Ivo Brešković kaže:

 

 

- Posjet Josipovcu je također naša bitna i draga zadaća, jer je i cilj Glazbe zadovoljiti sve žitelje Župe dubrovačke, pa tako i one koji žive u Josipovcu.   

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja