Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Predstavljen program 3. međunarodnog investicijskog foruma „Dubrovnik 2014.“

13.11.2014.


Župan Nikola Dobroslavić, njegovi zamjenici Marija Vučković i Davorko Obuljen, direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić i pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić na konferenciji za novinare predstavili su program 3. međunarodnog investicijskog foruma „Dubrovnik 2014.“.

 

 

 

Tom je prilikom župan Dobroslavić ustvrdio da se u Županiji realiziraju ili je realizirano preko 50 investicija te da je to dokaz uspješnosti rada Županije na privlačenju investitora, ali i uspjeha prethodna dva foruma. Također, naglasio je da se iz svega toga jasno vidi da za investicije nije problem u lokalnim čelnicima jer su sve investicije koje su bile u skladu s prostornim planovima pokrenute ili završene.

 

 

 

Zamjenik župana Obuljen kazao je da 3. Forum ima tri panela- u prvome će biti riječi o investicijskoj klimi u Hrvatskoj, njenoj usporedbi s drugim državama te njenom „globalnom mjerenju i indikatorima“. U drugom će panelu biti riječi o uspješnim investicijama na području Dubrovačko-neretvanske županije, a u trećemu o mogućnostima novih ulaganja na području DNŽ prema prostorno-planskoj dokumentaciji.

 

 

 

Na Forum su pozvani predstavnici svih investitora s područja DNŽ, predstavnici Vlade i ministarstava, saborski i eurozastupnici, predstavnici Europske komisije, predstavnici diplomatskog zbora, predstavnici regija-partnera iz Italije, predstavnici strukovnih organizacija te predstavnici jedinica lokalne samouprave iz DNŽ te država iz okruženja.

 

 

 

Forum će se održati 27. i 28. studenoga 2014. u Hotelu Excelsior.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja