Nedjelja, 31. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Štićenici „Masline“ proveli nezaboravni vikend na Mljetu

03.10.2013.


Humanitarnim koncertom u sklopu ovogodišnjeg festivala „Ana u Gradu“ pod nazivom „Mojih pet minuta“, na kojem je Ana Rucner ugostila mlade talente iz Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ prikupljena su sredstva za organizaciju trodnevnog izleta štićenicima Doma na Mljet.

Zahvaljujući ovom hvalevrijednom projektu štićenici Doma Maslina na Mljetu su od 28. do 30. rujna u društvu svojih odgajatelja uživali u prekrasnim šetnjama, vožnjama biciklima otkrivajući bezbrojne ljepote čarobne prirode, te kupanju u jezerima Nacionalnog parka.

Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je štićenike Doma Maslina ugostila u hotelu Odisej, NP Mljet donirao je ulaznice za nacionalni park, brodarska tvrtka GV Line prijevoz do Mljeta i JP Libertas transfere.

Prikupljena sredstva koncertom „Mojih pet minuta“, točnije 10.608,00 kuna poslužila su štićenicima kao džeparac za sve dodatne aktivnosti u kojima su uživali na Mljetu.

 

Provedena tri dana na Mljetu štićenici Doma „Maslina“ opisali su kao prekrasnu i nezaboravnu uspomenu i od srca zahvaljuju svima koji su omogućili da se ovaj projekt realizira

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja