Subota, 8. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Beauty Festival Ane Vukas za Udrugu Poseban prijatelj

26.11.2014.


U dubrovačkom Hotelu Hilton Imperial Dubrovnik u subotu i nedjelju 29. i 30 studenog humanitarka Ana Vukas organizira onatorsku akciju „Beauty Festival“. Beauty festival će okupiti vizašiste i frizere, a prikupljenim novcem pomoći ćemo Udruzi Poseban  prijatelj zaposlenjem djevojke sa potrebnim certifikatom, koja će pomoći djeci s poteškoćama u razvoju putem Masgutove metode integracije refleksa - pristupa koji promovira radosno učenje u djece i odraslih. 

 

 

 


Udruga poseban prijatelj broji 45 djece. Udruga brine o djeci s posebnim potrebama, educira i pomaže njihovim roditeljima te ih savjetuje kako i na koji način mogu ostvarivati prava za sebe i svoju djecu. Pohvalno je istaknuti da je Udruga Poseban prijatelj prva u Hrvatskoj organizirala prijevoze za djecu s posebnim potrebama odnosno poteškoćama u razvoju.
 

 

 

 

29.11. se predstavljaju ArtDeco, Emese Backia, Temptu -air brush i Amadea Krajnović.  ArtDeco ce predstaviti svoju akademiju, preparate i najavit tjedni tečaj koji će se održati u Dubrovniku u siječnju 2015 godine. Emese Backia  nam stiže čak iz Novog Sada, pokazat će nam jednu sasvim novu tehniku, vodootpornu šminku za mlade, po kojoj je jako poznata, u Zagrebu su je prozvali Kraljicom makeovera. Ona za sve zainteresirane održava tečaj u Dubrovniku 30.11 na temu Party Makeup. Firma Temptu, koje je nova u Hrvatskoj i kojoj je ovo prvo predstavljanje, pokazat će novu tehniku poznatiju kao AIRBRUSH MAKEUP. Amadea Krajnović će održati radionicu i predstavit će Udrugu "SENSEI"
 

 

 

 

30.11. se predstavljaju Indola, FarmaVita, Mić akademija i GMG Markus. Firma Markus će prezentirati nekoliko frizura sa raznim umetcima. Mić akademija stiže sa svojim modelim iz Splita i održat će look&learn seminar gdje će pokazati zanimljive tehnike šišanja i predstaviti svoju akademije. Ekipa Trend Line osim što će predstaviti jako popularan brend FarmaVita,  prezentirat će i brand "Electric Hair by Mark Woolley" kolekciju i proizvode iz Londona. Indola će predstaviti " Street style kolekciju", te inspirirati trendovski i maštovitim frizurama. 

 

 

 

Program za oba dva dana kreće u 11.45, a izmedu svake akademije ima mala pauza. Natjecanje vizazista/ frizera kreće najkasnije u 17 sati. Nagrade za sve natjecatelje  su nam osigurale akademije koje se predstavljaju, i također su se s poklonima pridružili MP Professional i Subrina Profesional. Svi natjecatelji će dobiti neki poklon kao i diplomu .
 

 

 


Voditeljica programa će biti Katarina Gašić, fotograf Nikša Raguž i kamerman Toni Miletić.

Cijena ulaznice za Beauty Festival je 200 kn za jedan dan ili 300 kn za dva dana. Ulaznice su cjelodnevne. Ulaznice možete rezervirati putem mail: avukas5@gmail.com, putem Facebooka, u inbox – Ana Vukas na način da pošaljete Vaše ime i prezime,broj mobitela i naznaku za koji datum želite rezervacije ulaznica.
https://www.facebook.com/events/746526195397604/

 

 

 

 

- Ako ima netko zainteresiran  da bude model za šišanje i bojanje kose, hitno nam treba jos modela !!!, poručuje organizatorica.

 

Najčitanije (7 dana)

U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja