Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Kleškovići nastavlju s izložbom „Sjaj tradicije i Božića u Župi“ s gospođama Miloslavić i Zec

01.12.2014.


Obitelj Klešković ove godine nastavlja s izložbom pod nazivom „Sjaj tradicije i Božića u Župi“ koja je lani uspješno organizirana u Domu kulture u Mandaljeni, poznatoj Blagajni. Izložba će biti otvorena u nedjelju i ponedjeljak 7. i 8. prosinca od 8 do 18 sati u zgradi Blagajne, a Kleškovići pozivaju sve Župke i Župljani, stanovnike  Župe dubrovačke, cijelog dubrovačkog kraja i sve dragi goste da dođu vidjeti ovu jedinstvenu izložbu unikatnih ručnih radova: župskih suvenira i božićnih ukrasa.

 

 

 

 

 

-  Izložba se organizira u duhu kulturnog djelovanja u našoj općini. Ove godine predstavit ćemo Vam prekrasne radove naših dragih Župki Ane Miloslavić i njene gošće Ksenije Keke Zec te naše radove iz obitelji Klešković. Oduševljeni prošlogodišnjim brojem posjetitelja kojih je bilo preko 450, velika nam je čast pozvati Vas da i ove godine posjetite našu izložbu te nam se tako pridružite u prvom Božićnom ugođaju ove godine u Župi dubrovačkoj, poručuju Kleškovići, te ističu:

 

 

 

 

- Želimo svake godine pokazati pojedinačno radove svakog župskog umjetnika pa su tako ove godine naše gošće gospođe Miloslavić i Zec koje će se predstaviti svojim decoupage radovima u kojima je prisutan motiv Župe. Bit ovog projekta je prikazati  župsku tradiciju i božićne motive.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja