Četvrtak, 28. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Župski osnovci izrađivali božićne ukrase

12.12.2014.


U Osnovnoj školi „Župa dubrovačka“ je održan projektni dan izrade božićnih ukrasa u kojem su sudjelovali učenici od prvog do osmog razreda, njihovi učitelji i nastavnici i roditelji. Učenici su božićne ukrase izrađivali tijekom prva tri sata, a zatim je uslijedio veliki odmor nakon kojega su izrađene ukrase izložili u holu škole. Ukrasi će biti izloženi u holu škole sljedećih dana tako da ih svatko tko želi može vidjeti i kupiti, a prihod od prodaje će škola donirati  u humanitarne svrhe.


 

 

Dok su učenici izrađivali ukrase, roditelji učenika prvih razreda su u holu škole organizirali humanitarnu prodaju kolača.



 

Za vrijeme trećeg sata učenike prvih razreda je posjetio i gospar Niko Miloslavić i svima im pričao o običajima vezanima uz Badnjak, Božić i  Novu godinu u Župi dubrovačkoj, a donio je i „badnjik“ koji je položio na „popret“ koji su učiteljice prvih razreda napravile u učionici posebno za ovu prigodu.



 

Kako je izgledala izrada božićnih ukrasa, izložba dječjih radova, humanitarna prodaja kolača i posjet gospara Nike, možete vidjeti u foto-galeriji.



 

Iz župske škole pozivaju “sve ljude dobre volje da posjete školu, pogledaju izložbu i kupe neki od izloženih ukrasa te na taj način pomognu onima kojima će ovaj Božić pomoć biti najpotrebnija”.


 

-Zahvaljujemo puno i svim roditeljima učenika prvih razreda koji su uložili puno truda kako bi napravili kolače i prodali ih te tako pomogli drugome, ističu iz OŠ Župa dubrovačka.

 

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
POTPISANO: Kreće rekonstrukcija župske škole
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja