Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Javni razgovor o Dubrovačkim ljetnim igrama

15.01.2015.


Dubrovačke ljetne igre pozivaju studente i sve zainteresirane građane na sudjelovanje u javnom razgovoru o ovoj najstarijoj i najuglednijoj hrvatskoj kulturnoj manifestaciji koji će se održati u ponedjeljak, 19. siječnja u 18:00 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad.
 

Cilj razgovora je ostvariti diskurs između publike te kreatora programa i organizatora s druge strane, na temu prošlog i sadašnjeg značaja Dubrovačkih ljetnih igara, uključujući i traženje odgovora koji mogu pridonijeti njihovu razvoju u budućnosti. Tako će se razgovarati o tome kakvu publiku Igre imaju danas, a kakva je ona bila prije, što su Igre značile u prošlosti, a što znače danas, i to lokalno, nacionalno i međunarodno, tražit će se prijedlozi programa koje bi publika željela gledati na Igrama i slično.

U razgovoru će sudjelovati intendant Dubrovačkih ljetnih igara Mladen Tarbuk, njegova pomoćnica za dramski program Mani Gotovac koja će razgovor i moderirati, ravnatelji dubrovačkih ustanova u kulturi, dekan Akademije za dramsku umjetnost Sveučilišta u Zagrebu Borna Baletić, diplomirana pijanistica Marija Grazio, skladatelj Đelo Jusić, dr. sc. Davor Ljubimir, dr. sc. Mira Muhoberac, prof. filozofije Ante Nodilo, kazališni kritičar Jovica Popović te dr. sc. Nenad Vekarić. Dubrovačke ljetne igre pozivaju studente i sve zainteresirane građane da se pridruže ovom javnom razgovoru.  

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja