Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

U Dubrovniku se u ožujku snima bollywoodski film

04.02.2015.


Povjerenik Vlade RH za  Grad Dubrovnik Nikola Pavlović održao je u Uredu gradonačelnika sastanak s Borisom Dmitrovićem, direktorom producentske kuće Formula Film i suradnicima.

 

 

 

 

Prema najavi, od 16. do 25. ožujka ove godine indijska tvrtka Yash Ray Films će u Dubrovniku snimati film najviše produkcije. Radi se o filmu “Fan” u režiji Maneesha Sharme, sa svjetski poznatim indijskim glumcem Shah Rukh Khanom u glavnoj ulozi. Tvrtka „Formula Film“ će u suradnji s Indijcima preuzeti poslove organizacije projekta, a predviđa se kako će za snimanje biti angažirano oko 150 statista i pedesetak članova tima. Bolivudska filmska industrija najveća je na svijetu, a najavljeno je da kako će film pogledati više od 50 milijuna ljudi. Dmitrović je istaknuo kako Dubrovnik u filmu neće poslužiti kao kulisa za neku drugu lokaciju, već će predstavljati stvarnu lokaciju u modernom vremenu, što je iznimno važno u smislu promocije destinacije.

 

 

 

 

Povjerenik Pavlović rekao je da Grad Dubrovnik ima iznimno pozitivna iskustva u sličnim filmskim i televizijskim produkcijama, te se osvrnuo na snimanje popularnog serijala „Igre prijestolja“, koji je privukao nove posjetitelje u Grad ali i profilirao Dubrovnik kao poželjnu lokaciju za domaće i svjetske producente. Grad Dubrovnik pomoći će realizaciji i ovog projekta i ustupiti sve potrebne gradske resurse, obećao je Pavlović.
 

 

 

 

Snimanje filma započelo je u rujnu prošle godine u Indiji, a osim Dubrovnika snimat će se i u Londonu.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja