Nedjelja, 31. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Maškarana zabava DND Dubrovnik

16.02.2015.


Društvo Naša djeca Dubrovnik organiziralo je Veliki ples malih maškara u Hotelu Rixos Libertas. I ove godine sala hotela bila je ispunjena raznovrsnim, maštovito kreiranim, veselim maskama.

 

 

 

Većina malih maškara došla je u pratnji roditelja, baka, djedova ili teta s kojima su dijelili svoje radosti na plesnom podiju.  Bilo je dosta mališana koji su uz masku imali poseban detalj ( modni ili neophodni), svoju ćuću varalicu.

 

 

Uživali su i u nastupima malih plesačica koje su pokazale što su naučile marljivo vježbajući sa svojim nastavnicama. Polaznice III. raz. Baletnog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića izvele su dvije točke: Muzička kutija i Ples patuljaka. Pripremala ih je nastavnica i koreografkinja Gizela Gallouiline. Junior grupa Plesnog studija Lazareti nastavnice i koreografkinje Zrinke Japunčić zaokupila je pažnju maškara plesnom točkom Pink Panther.  Župske mažoretke, pod vodstvom trenerice Marijete Klis, vješto su baratale svojim štapovima dok su izvodile pokrete uz pjesme Kad se male ruke slože, Promenada i Balada – Gustavo Lima. Male maškare su se trudile izvesti i pokrete kojima su ih zabavili članovi Capoeira Amazonas Dubrovnik.

 

 

 Uz krafne, sokove, kavu ili čaj odmarali su se i veliki i mali i skupljali snagu za nove plesne pokrete. Radost na njihova lica izmamili su i dobitci na lutriji koja je i ove godine organizirana zahvaljujući darežljivosti i susretljivosti mnogih dubrovačkih ugostitelja, frizera, vlasnika pekarnica. Suorganizator ovog događaja je Grad Dubrovnik, a gradski prijevoznik Libertas malim maškarama je osigurao besplatan prijevoz.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja