Ponedjeljak, 23. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Uspješan poslovni susret vinara i ugostitelja

18.02.2015.


Poslovni susret vinara i ugostitelja okupio je u Vrtovima sunca u Orašcu, više od 150 sudionika. Organizirali su ga Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA u cilju što bolje promocije naših vina i njihove bolje zastupljenost na vinskim kartama naših hotela i restorana. Željelo se također omogućiti ugostiteljima da na jednom mjestu susretnu vinare, otkriju nova vina i uvrste ih na svoje vinske liste. Susret je bio zatvorenog tipa kako bi se sudionici mogli fokusirati upravo na posao.

 

 

 

- Posve smo sigurni da je turistička ponuda u našoj županiji manjkava i neodgovarajuća ako ne uključuje županijska vina, a koja su i najbolja hrvatska vina uopće. Ove aktivnosti proizlaze i iz Strategije razvoja vinarstva i vinogradarstva Dubrovačko-neretvanske županije koju je usvojila Županijska skupština – kazao je prilikom otvorenja susreta župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

 

 

 

Zamjenik predsjednika Strukovne grupe hotelijera i ugostitelja pri HGK – Gospodarskoj komori Dubrovnik Nikola Bogoje uputio je riječi pohvale i podržao ovu inicijativu, kao i Jozo Rabušić koji je u ime vinara naglasio da se sustavno radi na kvaliteti proizvoda.

 

 

Ovaj susret dio je Dubrovnik FestiWinea, županijskog vinskog festivala kojeg Županija i DUNEA organiziraju po drugi put ove godine u travnju. Vido Bogdanović, ispred agencije Dubrovnik Partner, koja je zadužena za produkciju festivala, najavio je ovogodišnja događanja, vinsku setemanu od 20. do 26. i samu izložbu vina 24. i 25. travnja te, koristeći novi slogan HTZ-a, završio riječima kako će Dubrovnik tada biti ''full of wine''.

 

 

 

Na susretu je bilo ukupno 50 izlagača, među kojima i šest proizvođača tradicijskih proizvoda, a namjera je organizatora da ovakvi poslovni susreti postanu stalni događaj početkom godine.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja