Četvrtak, 18. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

FOTO: Počinje Katolička malonogometna liga: Nastupaju i župski klubovi

06.03.2015.


Izvlačenje parova prvog kola Katoličke malonogometne lige (KMNL) Gradskog dekanata održano je u četvrtak 5. ožujka u Samostanu sv. Klare u Dubrovniku, a okupili su se voditelji ekipa, župnici i članovi momčadi.

 

 

 

 

Okupljene je na početku pozdravio voditelj KMNL-a za Dubrovačku biskupiju Krešimir Marković koji je ukratko predstavio povijest KMNL-a, posebno istaknuvši da je prošlogodišnja predstavnica Dubrovačke biskupije, momčad Župe sv. Petra – Boninovo, osvojila prvo mjesto na nacionalnoj razini. Podsjetio je i na specifična pravila KMNL-a.

 

 

 

 

Ove se godine u KMNL-u Gradskog dekanata natječe 13 ekipa: Župa sv. Marije Magdalene – Mandaljena, Župa sv. Andrije – Pile, Župa sv. Križa I. – Gruž, Župa sv. Križa II. – Gruž, Župa sv. Ilara – Mlini, Župa sv. Petra – Boninovo, Župa Velike Gospe – katedrala, Župa sv. Obitelji – Nova Mokošica, Župa sv. Mihajla I. – Lapad, Župa sv. Mihajla II. – Lapad, Župa sv. Stjepana – Zaton, Župa sv. Ane – Brgat i Župa Velike Gospe – Rožat.

 

 

 

Prvo kolo Gradskog dekanata igra se u subotu 7. ožujka na vanjskom igralištu na Ilijinoj glavici s početkom u 9 sati, a u kojem se sastaju: Župa sv. Marije Magdalene i Župa sv. Andrije, Župa sv. Križa II. i Župa sv. Ilara, Župa sv. Križa I. i Župa sv. Petra, Župa Velike Gospe - katedrala i Župa sv. Obitelji, Župa sv. Mihajla I. i Župa sv. Mihajla II., Župa sv. Stjepana – Zaton i Župa sv. Ane – Brgat, dok je Župa Velike Gospe – Rožat slobodna u prvom kolu, kao što će i u svakom kolu biti slobodna jedna ekipa s obzirom na njihov neparan broj. Pobjedničke momčadi Gradskog dekanata sastat će se s predstavnicima drugih dekanata na završnici KMNL-a Dubrovačke biskupije koja će se održati krajem svibnja, a biskupijski pobjednici sudjelovat će na nacionalnom natjecanju koje će se ove godine u lipnju održati u Križevcima.   

 

 

 

Neposredno prije izvlačenja parova prvog kola slavljena je misa za mlade u crkvi Male braće koju je predvodio fr. Matijas Farkaš, a na kojoj su sudjelovali i članovi ekipa, voditelji i župnici. Time je započela nova sezona KMNL-a u biskupiji.
 

 

 

Šime Zupčić

 

Najčitanije (7 dana)

Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Na Pelješcu pronađena još jedna grčko-ilirska kaciga
Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja