Nedjelja, 7. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Sa zupskiportal.hr na Halida Bešlića

16.03.2015.


Halid Bešlić će u petak, 20. ožujka pjevati u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Veći dio njegove karijere, samo vijest da će negdje nastupiti bila bi znak da publika počne tražiti ulaznice, jer su njegovi koncerti, svima koji vole tu vrst glazbe, jamstvo lude zabave uz pjesme koje mnogima znače više od stihova i nota.


 

I zato zupskiportal.hr u suradnji sa CC Revelin daruje dvoje svojih čitatelja sa po dvije karte za ovaj koncet. Dovoljno je poslati ime ovog pjevača na mail info@zupskiportal.hr i možda baš vi dobijete karte.

 

Zanimljivo je da će u Revelinu pjevati samo dan prije puta na američku turneju sa Željkom Bebekom. Kako saznajemo, u dubrovačkom će klubu izvesti većinu pjesama sa zadnjeg, 18. studijskog albuma “Romanija”, ali, naravno, sve hitove po kojima ga šira publika, čak i oni koji ga ne slušaju, prepoznaje. Među njima su “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Ranila me jedna žena”, “Sevdah da se dogodi” i mnoge, mnoge druge. 

“Stvarno mi je drago da ću nakon dužeg vremena pjevati u Dubrovniku. Pozivam sve u Revelin i siguran sam da ćemo se dobro zabaviti”, rekao je Halid. 
Manje je poznato da je počeo pjevati još 1979., a do danas je bez sumnje postao jedan od najpoznatijih i najtraženijih pjevača u svom žanru, u cijeloj regiji. Održao je tisuće koncerata u regiji i svijetu, pa je sasvim sigurno jedan od onih za koje vrijedi priča o tome da su sve bolji kako su stariji. Istina, od prvog takta prve pjesme publika u pravilu preuzima koncert, pa legendarnom bosanskohercegovačkom pjevaču preostaje samo da uživa u popularnosti svojih pjesama.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja