Četvrtak, 23. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Humanitarna akcija za Ogija Ogrestu, Ivanu Švarc i Anu Žabić - Osmijehom za osmijeh

23.03.2015.


U suradnji s Udrugom „Poseban prijatelj“ iz Dubrovnika humanitarka Ana Vukas pokreće šestu humanitarnu akciju,koja će se u nedjelju 29. ožujka s početkom u 17 sati održati u Restoranu Spiona u Čibači. Naziv akcije je „Osmijehom za osmijeh, a cilj je pomoći Dubrovčanima Marijanu Ogiju Ogresti, Ivani Švarc i Ani Žabić. Naime, Marijan Ogresta je prije nekoliko godina teško stradao u prometnoj nesreći te je potrebno prikupiti novac za rehabilitaciju. Ivana Švarc ima dijagnozu cerebralne paralize te je potrebno prikupiti sredstva za terapiju u termama Selce. Treća osoba za koju će se prikupljati novac je Ana Žabić koja sa svojom malodobnom kćeri preživljava s 1 400 kuna mjesečno.

 

 

 

 

Dobrovoljni prilozi za ove tri obitelji će se tijekom humanitrane akcije prikupljati u kutiju na samom ulazu. Otvoren je i poseban račun na koji će se moći od 25.3 -25.4 uplaćivati novac.
HR5423600001501611584.

 

 


 

Na humanitarnoj akciji nastupat će plesna skupina 3V, curice od 4-12 godina će nositi haljine   dizajnerice Andree Zvono i haljine iz Salon vjenčanica " I do" .

 

 


 

Djevojčicama će fizure raditi učenice Obrtničke škole Dubrovnik. Osim toga, održat će se i karaoke, a sva djeca i roditelji koji budu sudjelovali, dobit će i poklone. Karaoke je besplatno ustupio Multimedialni centar Lazareti, a za dobru glazbu bit će zadužen DJ Milo Kravarović. Voditeljica programa je Viktoria Miletić.

 

 

 


- Osim svega ovoga ,stiže nam i Zvijezda iz CineStar Multiplexi Dubrovnik, a prisutni će se moći poslužiti malim zalogajčićima i sokovima, poručuju organizatori.
 

Najčitanije (7 dana)

KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja