Petak, 17. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Humanitarna revija „Osmijeh za osmijehom“ u Spioni

30.03.2015.


U suradnji s Udrugom „Poseban prijatelj“ iz Dubrovnika humanitarka Ana Vukas organizirala je u nedjelju popodne u Spioni u Čibači šestu humanitarnu akciju pod nazivom „Osmijehom za osmijeh“ . Cilj akcije je pomoći Dubrovčanima Marijanu Ogiju Ogresti, Ivani Švarc i Ani Žabić.

 

 

 

 

 

Marijan Ogresta je prije nekoliko godina teško stradao u prometnoj nesreći te je potrebno prikupiti novac za rehabilitaciju. Ivana Švarc ima dijagnozu cerebralne paralize te je potrebno prikupiti sredstva za terapiju u termama Selce. Treća osoba za koju se prikupljao novac je Ana Žabić koja s malodobnom kćeri preživljava s 1 400 kuna mjesečno.

 

 

 

Na humanitarnoj akciji nastupili su članice plesne skupine 3V, a curice od 4 do 12 godina nosile su  haljine dizajnerice Andree Zvono  i iz Salon vjenčanica " I do" .

 

 

 


 

Djevojčicama su fizure radile učenice Obrtničke škole Dubrovnik. Osim toga, održane su i karaoke, a sva djeca i roditelji koji budu sudjelovali, dobili su i slatke poklone. Karaoke je besplatno ustupio Multimedialni centar Lazareti, a za dobru glazbu je bio zadužen DJ Milo Kravarović. Voditeljica programa je Viktoria Miletić.

 

 

 


Dobrovoljni prilozi su se prikupljali tijekom revije, a uplati se može i dalje do 25. travnja na poseban račun broj: HR5423600001501611584.

 

 

 

Kako je bilo u Spioni pogledajte u fotogaleriji autora Nikše Raguža Lučića. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja