Petak, 5. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Magazin priredio uskršnje slavlje u Revelinu

06.04.2015.


Splitska grupa Magazin na Uskrs je u CC Revelin održala koncert, promovirajući tako zadnji album “Mislim pozitivno”, objavljen prošle godine. Zanimljivo je da je to prvi album koji je u cijelosti otpjevala Andrea Šušnjara, a u javnosti su iznimno popularne pjesme “Maslačak”, “Kemija”, “Školovana da preživim”, “Sijamski blizanci”, “Muško bez karaktera” i mnoge druge. 

Zanimljivo je i da je ova grupa, osnovana još 1979. godine bez većih problema prevladavala ono što je mnogima potencijalna noćna mora,  višestruke promjene pjevačica.


 

“Ja ću vam uvijek biti ona mala iz Magazina, s tim sam se pomirila. Budući da su članovi grupe promijenili već nekoliko pjevačica naš se basist zna zabunit pa me zvat Danijela ili Jelena. Ipak, nemam više taj osjećaj da mijenjam nekoga u grupi jer me od prve pjesme Sijamski blizanci publika stvarno dobro prihvatila. Priznajem, mislila sam da se to neće dogoditi tako brzo,” rekla je Andrea Šušnjara. 

Gotovo da je nemoguće naći nekoga tko nikada nije čuo ili čak plesao uz neki njihov hit, od kojih spomenimo samo neke: “Suze biserne”, “Minus i plus”, “Na svijetu sve”, Piši mi”, “Put putujem”, “Sve bi seke ljubile mornare”, “Ljube se dobri loši zli”, “Kokolo” i mnogi drugi.

 
“Priznajem da nisam baš potpuno samostalna unutar grupe, iako bih voljela imati malo više slobode. To se same interpretacije tiče tu sam ja kakva jesam Naravno, primam sugestije Tončija Huljića. Ponekad raspravljamo, ali čovjek je dokazao da je baš uvijek u pravu. Starijim članovima banda sugeriram neke promjene kako bi Magazin išao u skladu s očekivanjima mlađe publike”, priznaje Andrea.  

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja