Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

Vjenčanje preko interneta

14.04.2015.


Živite daleko od obitelji i prijatelja? Ili se jednostavno želite vjenčati bez velikih priprema i naporne organizacije zabave? Ako vi imate web kameru, IKEA za vas ima rješenje.

 

 

 

 

 

 

''Vjenčanja online'' je u biti grupa na Skypeu, ali umjesto da se pojavljuju kao niz fotograija, lica vas, vaših prijatelja, buduće supruge i rodbine će se postaviti na tijela u virtualnoj sobi koju će urediti i namjestiti IKEA.

 

 

 

 

 

 

''Najbolja vrsta ljubavi je jednostavna pa bi i zavjetovanje na vječnu ljubav i predanost trebalo biti isto tako jednostavno. Zato smo stvorili novi tip vjenčanja koji nije niti skup niti kompliciran. Pozovite koliko god prijatelja želite, bez obzira gdje se nalaze i proslavite vaše vjenčanje zajedno putem video linka'', objavila je IKEA.

 

 

 

 

 

 

Radi se pravoj usluzi, ali to je ujedno i način za IKEA-u da prezentira kako se namještaj i dekoracije mogu iskoristiti u zanimljive svrhe. Par može birati između četiri lokacije za vjenčanje: plažu, cirkus, dok i šumu.

 

 

 

 

 

Da biste koristili ''Vjenčanje online'' treba vam Facebook račun- jednostavno se prijavite, namjestite datum i onda koristite uslugu kako biste pozvali svoje Facebook prijatelje na vaše online vjenčanje. Vjenčanje se javno održava na IKEA-inim službenim stranicama, ali URL sadržaja nije dostupan nikome osim ljudima koje vi pozovete. Svako vjenčanje traje 6 sati.

Naravno, još uvijek treba srediti neke stvari da bi vjenčanje bilo zakonski legalno.

 

 

 

 

 

''Ako želite da vaše vjenčanje bude legalno mladenci i matičar moraju biti fizički prisutni u istoj prostoriji'', objavila je IKEA.

 

 

 

 

Neki su primijetili da se ovaj način vjenčanja može koristiti za dobru zabavu jer se ceremonija može održati, bez ikakvih zakonskih posljedica.

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja