Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

VELIKO PRIZNANJE: Daniel Pavlinović potpisao ugovor s međunarodnom medijskom agencijom

22.04.2015.


Velika čast ukazana je Dubrovčaninu Danielu Pavlinoviću, fotografu i poznatom članu Crometea i Storm Chaser Dubrovnika. Potpisao je ugovor s Barcfaft Medion, međunarodnim medijskom i TV agencijom koja materijale proslijeđuje brojnim medijskim grupacijama i novinarima.

 

 

 

 

 

- Ne znam točno kako su došli do mene, ali prije nekoliko dana kontaktirao me agent spomenute firme iz New Yorka. Ne mogu biti siguran, ali pretpostavljam da su vidjeli moje fotografije na američkom meteorološkom foto natječaju “Mr. Twister”. Vidio je neke moje fotografije pijavica i pitao me mogu li mu proslijediti još takvih. Pokazao sam mu svoju web stranicu, i on se oduševio. Potpisao sam ugovor, a sve ustupljene fotografije i videozapisi ostaju moje autorsko vlasništvo – rekao nam je Pavlinović.

 

 

 

 

Poznati hrvatski lovac na oluje i strastveni promotor meteorologije u Hrvatskoj, već je dobro poznat u Hrvatskoj po svojim fascinantnim “ulovima” meteoroloških ekstrema. Ne samo da su mu fotografije izlazile i izlaze u svim relevantnim medijima u zemlji i regiji, već su u više navrata oduševljavale internet čitatelje diljem svijeta. Osim toga, čak dvije Danielove fotografije uvrštene u kalendar Svjetske meteorološke organizacije za 2015. godinu.

 

 

Crometeo.hr

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja