Petak, 28. veljače 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Još se na zna zašto je autobus odvalio zid

15.11.2013.


Još uvijek se ne zna zbog čega je došlo do nezgode u kojoj se Libertasov autobus marke MAN zabio u zid na parkiralištu u Radeljeviću, te umalo upao u Ulicu  Silvija Strahimira Kranjčevića u Gružu. Zid je slomljen i sama je sreća bila da tom ulicom nitko nije prolazio i tek je koji centimetar spasio obitelj Puljizević da im se autobus ne zabije u kuću.

 

Iz dubrovačkog prijevoznika  tvrde da nije bilo problema s učne kočnice, te da je uspostavljeno da funkcionira ispravno:

 

- Slijedećeg dana izvršili smo dodatni pregled autobusa odnosno kočionog sustava na internoj stanici za tehnički pregled po jednakoj preceduri i postupku koji se vrši prilikom tehničkog pregleda vozila, a pregled je izvršio ovlašteni kontrolor tehničke ispravnost. Pregledom je utvrđeno da nema nikakve neispravnosti na kočionom sustavu. Napominjemo da je isti autobus imao redovni godišnji tehnički pregled u mjesecu srpnju ove godine, u sklopu kojeg je izvršeno redovno ispitivanje sustava kočenja. Pored navedenog zatražili smo i dodatno vještačenje nakon kojeg čemo moći dati precizniji odgovor, zbog čega je došlo do spomenute nezgode, stoji u priopćenju direktora Libertasa Đura Deranje.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 35 tisuća kuna.

 

Najčitanije (7 dana)

Obnova dokumentacije korisnika prava Odluke o socijalnoj skrbi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja