Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Željka i Tihomir Markić govore na dubrovačkom skupu o obitelji

16.11.2013.


U okviru obiteljske škole koju u hotelu Neptun organizira Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije u nedjelju u 9 sati Željka i Tihomir Markić prezentirat će program „Obiteljsko obogaćivanje“.  Oni su, podsjetimo predvodnici inicijative "U ime obitelji" koja je inicirala raspisivanje referenduma o braku. Kako stoji u najavi,  temeljna zadaća programa "Obiteljsko obogaćivanje" je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece.

Inače, tema ovogodišnje obiteljske škole je „Obitelj kao mjesto duhovnoga rasta“, a voditelji su ugledni i vrsni predavači, gđa Vesna Gračner, prof. psih., i fra Mirko Mataušić.  

Program Obiteljske škole ove godine sadrži i jedan dodatni program za djecu različitih uzrasta, dok će mlađu djeca za vrijeme svih predavanja animirati odgojiteljice u vjeri.

 Obiteljska škola otvorena je u petak, 15. studenog u 20 sati. Iste večeri nakon otvaranja bit će održana dva uvodna predavanja: „Božji naum s brakom“ (fra Mirko Mataušić) i „Upravljanje sa sobom“ (V. Gračner).

U subotu ujutro održava se vježba „Ponavljanje traume“ (V. Gračner) i „Traume i komunikacija“ (M. Mataušić). Nakon pauze u 11. 30 slijede predavanja „Komplementarnost“ (V. Gračner) i „Konstruktivni sukob, svjestan brak“ (M. Mataušić).

Poslijepodnevni dio programa počinje u 15.30 sati predavanjima „Odgoj i granice“ (V. Gračner) i „Roditeljstvo iznutra“ (M. Mataušić). Euharistijsko slavlje u 18 sati predvodit će dubrovački biskup mons. Mate Uzinić. Te večeri obiteljima će biti prezentiran Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku 2014.

 Škola završava euharistijskim slavljem s Te Deumom koje počinje u nedjelju u 12.30 sati.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja