Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

U Podaci presječen optički kabel, jug Hrvatske telekomunikacijski odsječen nekoliko sati

21.05.2015.


- Obavještavamo vas kako su otklonjene poteškoće u telekomunikacijskom prometu na dubrovačkom području i korisnici od 21 i 30 sati mogu ponovo nesmetano koristiti naše usluge. Podsjećamo kako je danas oko 15 sati došlo do prekida optičkog kabela uslijed izvođenja opsežnih građevinskih radova od strane trećih osoba na Jadranskoj magistrali u općini Gradac (mjesto Podaca). Odmah nakon prekida, sve raspoložive tehničke ekipe HT-a izašle su na teren i poduzele sve kako bi u najkraćem mogućem roku sanirali kvar. S obzirom na kompleksnost kvara, naši su djelatnici osposobili alternativni vod te na taj način omogućili korištenje usluga, a radovi na konačnoj sanaciji oštećenog optičkog kabela u mjestu Podaca se nastavljaju te očekujemo njihov završetak u kasnim večernjim satima. Još jednom se ovim putem ispričavamo korisnicima radi poteškoća i zahvaljujemo na razumijevanju, priopćeno je iz Hrvatskog telekoma.

 

 

Građani juga Hrvatske i mnogi turististi tako su satima bili gotovo odsječeni od ostatka svijeta. Osim Tele2 mreže, nisu radile telekomunikacijske linije, pa se kartično nije moglo plaćati, niti podizati novac na bankomatima, što je stvaralo problem domaćim i strancima. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja