Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan s koncesionarima uvale Sumratin

22.05.2015.


Župan Nikola Dobroslavić i pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić održali su radni sastanak s predstavnicima tvrtke  „Dubrovački zalasci sunca“, najboljim ponuđačem na natječaju za koncesiju u uvali Sumratin.

 

 

 

Župan je čestitao pobjednicima na natječaju, budući su sve žalbe na odluku Županijske skupštine odbijene, te je zatražio uvjerenje da će se investicija od 100 milijuna kuna izvesti što skorije i u skladu s uvjetima natječaja.

 

 

 

Predstavnici tvrtke naglasili su da su ponudu dali u najboljoj namjeru, da će investiciju izvesti brzo i u potpunosti u skladu s izdanim lokacijskim dozvolama te da će Dubrovnik dobiti još jedan sadržaj na najvišoj razini- kako to i priliči ovom Gradu.

 

 

 

Iskazali su interes da odmah po potpisivanju ugovora svoj projekt predstave Gradu Dubrovniku i javnosti, ishoditi građevinsku dozvolu  te početi s radovima. Naglasili su također da je proveden postupak prije raspisivanja natječaja primjer kako bi trebalo provoditi natječaje za koncesije.

 

 

 

Naime, prije raspisivanja natječaja za koncesiju raspisan je arhitektonsko-urbanistički natječaj  na kojemu su pobijedili Sonja Tadej, Marija Grković i Zvonimir Pavković, stoji u priopćenju iz Županije.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja