Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Najbolji dječji radovi na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja

12.06.2015.


U Osnovnoj školi Ivana Gundulića 12. lipnja 2015. predstavljeno je preko 200 radova iz naše županije prispjelih na Natječaj za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja, koji svake godine organizira Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a na razini županija provodenjeni područni uredi.

 

 

Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik prilikom otvorenja izložbe i prigodne svečanosti dodijelio je priznanja za odabrane najbolje radove u osam nagrađivanih kategorija, koje je njihovim malim autorima uručila pročelnica Područnog ureda Ana Kordić. Posebni pokloni dodijeljeni su školama koje su na natječaju sudjelovale u kategoriji radova djece s posebnim obrazovnim potrebama, a to su uz školu domaćina još i osnovne škole Lapad, Cavtat i Gruda.

 

 

Pored predstavnika vrtića i škola koje su sudjelovale na natječaju, svečanost su svojim dolaskom uveličali i predstavnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Dubrovačko-neretvanske županije Marko Biskup, Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović, predsjednik Crvenog križa Dubrovačko-neretvanske županije dr. Vicko Mihaljević, ravnatelj Društva Crvenog križa Dubrovnik Živko Šimunović i drugi gosti.

 

 

U glazbenom dijelu svečanosti nastupio je zbor i dvije plesne skupine O.Š. Ivana Gundulića.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja