Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan na konferenciji u talijanskoj regiji Marche

18.11.2013.


Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na konferenciji koja se u talijanskom gradu Senigalla u regiji Marche održavala  o jedinstvenoj regionalnoj politici te suradnji između institucija i poduzeća Regije Marche i Hrvatske.

 

Konferenciju, na kojoj su sudjelovali predstavnici brojnih institucija i tvrtki iz regije Marche, kao i predstavnici talijanskih ministarstva, otvorio je predsjednik regije Marche Gian Mario Spacca.

Uz župana Dobroslavića na konferenciji su sudjelovali i direktorica Regionalne razvojune agencije DUNEA Melanija Milić, gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, predstavnik grada Ploča Goran Kovač, komercijalni direktor u Luci Ploče Tomo Krilić, šibensko – kninski župan Goran Pauk sa suradnicima te predstavnici Zadarske županije.

 

Ovom prilikom župan je istaknuo dosadašnju dobru suradnju naše županije i talijanskih regija, poglavito onih koje se nalaze na Jadranu, pa tako i regije Marche, ali i naglasio mogućnosti za nastavak i poboljšanje suradnje. Predstavljen je rad županijske razvojne agencije koja na pripremi i provedbi projekata surađuje s talijanskim institucijama te su predstavljene mogućnosti ulaganja u DNŽ.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja