Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Deep Purple night u Dubrovniku

25.06.2015.


Moglo se pretpostaviti da će, nakon onakve reakcije publike na nedavnom open air rock koncertu koji je prepunio terasu kluba, biti inicijativa da se nešto slično ponovi. Ali, brzina kojom je sve dogovoreno mnoge će iznenaditi. Naime, klavijaturist grupe Deep Purple, Don Airey, bio je oduševljen tehničkim uvjetima i publikom, pa je odmah u backstageu predložio da se ubrzo dogovori novi rock spektakl. I tako će 9. srpnja, band u istom sastavu dubrovačkoj publici i brojnim stranim turistima priprediti novi koncert, ovog puta s hitovima jedne od najpopularnijih grupa svih vremena, Deep Purple. 

“Oduševljen sam inicijativom za novi rock koncert. Na kraju krajeva, najavio sam i prije prvog nastupa da je to samo početak velikih rock hapeninga u Dubrovniku. Dakle, 9. srpnja svirat ćemo nove verzije hitova Deep Purplea, bit će tu zanimljivih i žestokih improvizacija, neke će pjesme i potrajati, sve u svemu, pripremite se za pravi, čisti rock, “ rekao je Kaitner Z. Doka, gitarist banda i Dubrovčanin koji je i inicirao prvo okupljanje 21. lipnja.
Dakle,  Don Airey, klavijaturist grupe Deep Purple, Neil Murray, basist grupa Whitesnake i Gary Moore, Stefan Berggren, pjevač grupe Company of snakes Bernhard Welz, bubnjar grupa Ian Paice, Jon Lord i Don Airey, te spomenuti  Kaitner Z. Doka, 9.  će srpnja ponovo protresti dubrovački klub. Publika će, poučena iskustvom, ovog puta vjerojatno požuriti po ulaznice koje bi, sad kad se zna o kakvom je fenomenalnom bandu riječ, mogle brzo nestati.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja