Petak, 19. travnja 2019.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan s predsjednikom Uprave Valamar Riviera: Srebreno je potencijalni prostor za kongresni centar

26.06.2015.


Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak s novim predsjednikom Uprave tvrtke Valamar Riviera Željkom Kukurinom i direktorom regije Jug tvrtke Valamar Riviera Tomislavom Dumančićem.

 

 

Tom prigodom, gospodin Kukurin se predstavio kao novi predsjednik tvrtke Valamar Riviere i zahvalio županu Dobroslaviću na dobroj suradnji Dubrovačko- neretvanske županije s tvrtkom Valamar u  organizaciji projekata. Također predsjednik Uprave je izvijestio Župana o tijeku radova na plažama koje je tvrtka Valamar na natječaju dobila u koncesiju te naglasio kako je tvrtka Valamar spremna sudjelovati u projektu višenamjenskog kongresnog centra u Dubrovniku.

 

 

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je novoizabranom predsjedniku Uprave tvrtke Valamar te istaknuo kako je Valamar velik i uspiješan te važan za područje i ponudu Dubrovačko-neretvanske županije. Također, župan Dobroslavić je izrazio zadovoljstvo obnovom hotela te izrazio nadu da će i radovi na plažama dobivenim u koncesiju biti u zadanim rokovima te u skladu s ugovorom.

 

 

'' Sukladno prostornim planovima i izrađenoj studiji pokazalo se da su dvije potencijalne lokacije za izgradnju višenamjenskog kongresnog centra, a to su  Babin kuk i Srebreno.'' - rekao je župan Dobroslavić te dodao kako je volja i želja tvrtke Valamar za sudjelovanjem u daljnjem razvijanju projekta kongresnog centra Dubrovnik dobrodošla.

Najčitanije (7 dana)

Krajem travnja će se znati nova čelna osoba župske Turističke zajednice
Tko će dobiti javna priznanja Općine Župa dubrovačka
Načelnik Nardelli s novom Upravom KUD Marko Marojica


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja