Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Glazbene zvijezde stižu na Lokrum

03.07.2015.


Ove godine organizira se program  „Lokrumske večeri – glazba kraj mora“. U tom glazbenoj poslastici, poručuju organizatori, svaki ljubitelj glazbe će naći nešto za sebe te uživati u prekrasnom ambijentu, vrhunskim glazbenicima i odličnoj produkciji održat će se na jednoj od najljepših pozornica u Gradu – otoku Lokrumu. Otok brojnih legendi i zaljubljenih, ponudit će ovog ljeta set iznimnih  glazbenih doživljaja tijekom srpnja i kolovoza , u sklopu glazbene manifestacije „Lokrumske večeri – glazba kraj mora“ čime će naš grad biti u središtu hrvatske , ali i i svjetske  pozornosti. 

Ovaj iznimno atraktivni glazbeni ciklus obuhvaća  svjetski poznate glazbenike Maksima Mrvicu i Stefana Milenkovića, najveće dive hrvatske estrade Gabi Novak, Radojku Šverko i Terezu Kesoviju, slovenske vokalne  virtuoze Perpetum Jazzile, rokera Željka Bebeka sa izvrsnim dubrovačkim simfoničarima, te Massima Savića, koji će svi nastupati na otoku Lokrumu tijekom srpnja i kolovoza.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja