Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Putopis Dalmacijom: Iskon i Subrenum u Parku Orsula

14.07.2015.


U petak s početkom u 21 sat, u Parku Orsula nastupit će dvije priznate hrvatske klape – Iskon i Subrenum, u klapskoj večeri nazvanoj 'Putopis Dalmacijom'.


 

Priča o Subrenumu datira još iz 1992. godine, kad su članovi ove nagradama ovjenčane klape odlučili zajedničku ljubav prema klapskoj pjesmi spojiti u jedno ime. Predanost je nagrađena brojnim nagradama i priznanjima koje ova klapa ima iza sebe.  

Video iz Parka Orsula:

https://www.youtube.com/watch?v=apKwzS1Fjfw


 

Klapa Iskon je nešto mlađa ali kvalitetom priznata i poznata klapa. Osnovani su 2000. godine, otkad su ostvarili preko tisuću nastupa u regiji i Europi. Stalno surađuju s priznatim zvijezdama hrvatske glazbene scene, ostavljajući tako neizbrisiv trag u povijesti hrvatske glazbe.


 

Ulaznice za ovaj klapski događaj mogu se već sad kupiti u pretprodaji, a cijena je 60 kuna. Na dan koncerta je 70 kuna. Nabaviti se mogu u KIC-u Luža (Kino Sloboda).


 

Članovi udruge svoje povoljnije članske ulaznice mogu regulirati isključivo u kiosku na vidikovcu, cijeli tjedan prije koncerta ili pri dolasku na koncert, uvijek po dvadesetak posto povoljnijoj cijeni od aktualne. Tako će ovaj vikend,  za petak članska ulaznica stajati 50 kuna.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja