Utorak, 29. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

KARASOVIĆI: Estonac napao carinika vilama, policajcu prijetio smrću

16.07.2015.


Ulaznoj graničnoj kontroli na GP Karasovići, jučer, 15. srpnja, oko 14.20 sati u kamper vozilu estonskih nacionalnih oznaka pristupio je 43-godišnji estonski državljanin koji je tijekom obavljanja granične kontrole u vozilu napao carinskog službenika te ga pokušao ubosti vilama što je carinski službenik izbjegao iskočivši iz kampera, nakon čega se 43-godišnjak zaključao u vozilu.

 

 

 

 

Kako stoji u policijskom izvješču, potom se popeo kroz otvor na krovu, skinuo sa sebe svu odjeću i počeo vrijeđati i prijetiti smrću policijskom službeniku koji je s njim pokušao pregovarati oko izlaska iz vozila, da bi nakon toga i policijskog službenika gađao vilama što je on uspio izbjeći.

 

 

 

Postupajući po nalogu nadležnog suda za pretragu vozila, policijski službenici ubacili su u vozilo kemijsko sredstvo (suzavac), nakon čega je 43-godišnjak istrčao iz vozila i pokušao  pobjeći, ali je odmah uhićen uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje te je sproveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran zbog svog zdravstvenog stanja.

 

 

 

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv državljanina Estonije biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja