Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Vruća ljetna noć uz Tedija Spalata

18.07.2015.


Sinoć je u sklopu programa 'Zvijezde pod zvijezdama' na Vala plaži hotela Dubrovnik Palace koncert održao Tedi Spalato. Spalatov dalmatinski temperament izvrsno se uklopio u ambijent Vala plaže gdje je, među hridima i pogledom na morske pučine, njegov vokal došao do punog izražaja.

 

 

Splitski kantautor dalmatinske zabavne glazbe, oduševio je svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, te su svi posjetitelji u zvjezdanoj noći na plaži luksuznog Hotela Dubrovnik Palace uživali u romantičnom glazbenom doživljaju. Na repertoaru se sinoć pronašle brojne pjesme iz njegove karijere, one autorske poput 'Sve ću preživit', 'Kao da se vrime', 'More snova' ali i brojne druge pjesme i hitove koje je napisao za svoje kolege.

 

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

 

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program 'Zvijezde pod zvijezdama' namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja