Četvrtak, 13. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

„Da draga“ u petak u Mandaljeni

23.07.2015.


U okviru proslave blagdana Marije Magdalene u petak 24. srpnja u 21 sat dvojica mladih iz te župske župe Krešimir Puljiz i Ivan Johnny Perić izvest će kod spomen obilježja ispred crkve predstavu „Da draga“ koja je u organizaciji dubrovačkog Studentskog katoličkog centra već više puta osvojila publiku. 

 

 

 

 

Volonterski, jednostavno, strašću protiv dosade i ljubavlju prema kvalitetnoj zabavi, redatelj Tomislav Tomičić, glumci amateri Ivan Perić (21) i Krešimir Puljiz (19) izvode komediju «Da draga», a koja na duhovit i stilom ljudima blizak i svakidašnji način komunikacije, progovara o odnosu između muškarca i žene, koji su došli u Europsku uniju, Hrvatsku, iz Bosne i Hercegovine u potrazi za boljim životom te muž radi 12 sati fizički posao, a zahtjevna supruga drži sve konce u svojim rukama kao domaćica. Klasične «borbe» tko je u pravu, tko «donosi kruh» na stol, a tko brine o djetetu ispričane su na uvježban, a opet improviziran način. Koliko su glumci opušteni i uživljeni u uloge te vješti u improvizaciji potvrdili su i ovog puta kada su kišu koja je pomalo padala pretvorili u krov koji propušta, neplanirani «ulet» mačke u buku šeprtljavog muža te izmamili još više smijeha i aplauza publike.

 

 


 

«Da draga» predstava je nastala u sklopu Zabavne sekcije Studentskog katoličkog centra Dubrovnik, čiji voditelj je i sam redatelj predstave Tomičić. 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja