Subota, 26. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dubrovački proračun od 462 milijuna kuna

19.11.2013.


Proračun Grada Dubrovnika u 2014. godini iznosit će 462 milijuna  kuna i za 71 milijun kuna veći je nego ovogodišnji – kazali su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za proračun i financije Niko Pavlović predstavljajući nacrt prijedloga proračuna za iduću godinu.

 

Govoreći o najvažnijim odrednicama proračuna, Vlahušić je rekao kako neće biti povećanja plaća, te da rad ne prodaje nego kupuje, viša ulaganja u obrazovanje, socijalno ugrožene i nezaposlene, nastavak investicija posebno u stanogradnji, te rješavanje prometne izoliranosti vlastitim sredstvima.

 

Izdvajajući neke nove proračunske stavke gradonačelnik Vlahušić kazao je kako će Grad sufinancirati cestarinu od Ploča do Zagreba u iznosu od 50 posto, te najavio daljnju pomoć umirovljenicima.

 

Također kazao je kako će Grad za kupnju Vile Čingrije izdvojiti 13 milijuna kuna kako bi ona do ljeta bila u funkciji, nastavit će se radovi na groblju Dubac, a obnova Lazareta bit će završena do ljeta.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja