Subota, 11. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Dubrovačka mladost odrasta uz Igre

05.08.2015.


Hostese i biljeteri Dubrovačkih ljetnih Igara i ove su godine nazobilazan dio tradicije Festivala. Već dugi niz godina Igre zapošljavaju talentirane i perspektivne mlade Dubrovkinje i Dubrovčane kako bi im pružili priliku da odrastaju uz Igre kao i brojne generacije prije njih.

 

 

 

Ove godine hostese nose haljine koje su kreacija hrvatske dizajnerice Ksenije Vrbanić koja stoji iza modne marke XD XENIA DESIGN. U svijetu mode ova ugledna dizajnerica nastupa kao pobornica inovativnih ideja i ravnopravni je sudionik svih važnijih modnih događanja na svjetskoj, ne samo hrvatskoj, modnoj sceni.

 

 

 

Nakit koji krasi hostese već drugu godinu zaredom, ručni je rad CLARA STONES kreativnog  tima dizajnira. Unikatni komadi nakita izrađeni su od jadranskih koralja. Jedinstven dizajn rezultat je stalne potrage za najkvalitetnijim materijalima iz cijelog svijeta i bezuvjetne ljubavi prema nakitu.

 

 

 

Na svim izvedbama Ljetnih igara na ulazu pozdravljaju biljeteri i dočekuju hostese koje su festivalskoj publici na usluzi cijelu večer. Njihova služba, potvrda je slogana i ovih, 66. Igara: „zidine od kamena, srce od umjetnosti“. Dubrovačko je srce to koje čuvaju mladi, noseći tako budućnost Grada u znaku Libertasa.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja