Utorak, 11. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Linđovci vijećnicima: Izuzmite Linđo iz političke trgovine i dođite provjeriti jesmo li alkoholičari

06.08.2015.


Djelatnici FA Linđo uputili su otvoreni dopis gradskim vijećnicima. Pismo donosimo u cjelosti:


 

Poštovani vijećnici Grada Dubrovnika!

 

Politika našeg Grada ponovo od Linđa stvara „slučaj“! Hoćemo li opet mi zaposlenici biti prokazani kao krivci?

 

U novom ste sazivu pa da Vas podsjetimo:

 

Usprkos jasne želje i stava linđovaca i javnosti Grada, gradska politika 2011. godine postavlja za ravnateljicu gđu. Dubravku Sarić. Razrješava je prije isteka mandata. Ako Vas interesira zašto i što se s Linđom događalo u tri godine navedenog ravnateljskog mandata, obratite nam se. Trebalo bi Vas interesirati!

 

Nakon razrješenja gđa. Sarić ostaje zaposlenik Linđa gdje radi kao stručni suradnik u uredu ravnatelja. To joj omogućava ravnateljski ugovor.

Smiješno, tužno!

 

I danas,  kao u prijašnjem scenariju,  još jedan izigrani v.d. ravnatelj služi Vam samo za vremensko premoštenje, smirivanje javnosti i političku trgovinu.

 

Mi zaposlenici nismo samo izvođači i učitelji glazbe, plesa, garderobijeri itd., već i životni učitelji i prijatelji naših mladih linđovaca. Odgovorno pazimo da u Linđo ne prodre droga, upozoravamo na sve štetnosti današnjice i brinemo se za sigurnost na putovanjima.

 

Čudimo se roditeljima koji svoju djecu šalju na turneje da ih čuvaju „alkoholičari“.

Čudimo se i da je čak dvadesetsedmero djece pristupilo prošlogodišnjoj audiciji da postanu članovi tako obeščašćenog Linđa.

Velika je šteta i nepravda nanijeta i Linđu i nama.

 

Da ovoj divnoj mladosti Grada i okolice možemo dati naš maksimum, osnovnim preduvjetom smatramo kvalitetan odnos zaposlenika i ravnatelja – odnos prožet međusobnim povjerenjem i poštovanjem.

Specifičnost prožetosti odnosa tristotinjak amatera, desetak zaposlenika i ravnatelja izdvaja folklorni ansambl  Linđo iz klasike upravljanja ostalih gradskih tvrtki.

 

I srećom smo dočekali osobu koju svi podržavamo, a podržava je i dio gradske politike. Vraćamo se sretni u naše Lazarete i u veselju pripremamo sa v.d. ravnateljicom proslavu 50. obljetnice. Ali NE! Vi ne dozvoljavate da u Linđu napokon sve štima.

Neuvažavanjem jednoglasne podrške zaposlenika, Stručnog vijeća Linđa, Kulturnog vijeća Grada Dubrovnika i Upravnog vijeća Linđa gđi Pavlović Tabak u izboru za ravnateljicu, jasno pokazujete da su Vam svi navedeni kao i izigrana v.d. ravnateljica samo šahovske figurice.

Koja krasna poruka našoj mladosti! Zgađeni smo Vašom odlukom!

 

Isključivo u interesu naše mladosti, molimo Vas (bar za neka buduća razdoblja) da izdvojite folklorni ansambl Linđo iz Vaše političke trgovine.

 

Na kraju, mi potpisani zaposlenici, postavljamo pitanje:

 

Ima li itko od Vas vijećnika želju da porazgovara s nama ili da dođe na Linđov koncert, pa da onda procijenite jesmo li mi zaposlenici alkoholičari i neradnici koji isključivo gledaju svoj osobni interes ili desetljećima iskreno živimo Linđo?

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja